Gruplanabilir Valf Teknolojileri PARKER PNÖMATİK

SERİLER:P2M,A05/A12,H,PS1,PVL-B2&PVL,LOGİCPROCESSİNG

Bu valfler kompakt uygulamalar için basit montaj içeren serileridir. Çok konnektörlü D-SUB kablo ve M8-M12 kablo konnektör modelleri ile tek kablo ile otomasyonunuza çözüm sağlar. Uzaktan kontrol uygulamalarıda mevcuttur.

SERİ AÇIKLAMA
  P2M(MODUFLEX) Moduflex valfler çoğu valf teknolojilerini içerisinde bulundurur. 4 temel kontrol çeşidi bulunmaktadır.Sub-D25, AS-İ, Smart control ve (TURCK BL67)uzaktan kumanda teknolojilerini kapsamaktadır.
            A05/A12(ADEX) Adex valfler minyatür grup valfler alçak gerilim voltajlarında kontrol sağlamaktadır. Ürün küçük çaptaki silindirler için idealdir. M5 ve 1/8 ölçülerinde mevcuttur. Bu valfler 10ms'den daha hızlı tetikleme hızına sahiptir. 50.000.000 aç/kapa ömrü bulunmaktadır.
     H (MİCRO) H serisi mikro valfler yüksek miktarda valfin aynı alanda olması gerektiği uygulamalar için tasarlanmıştır. Bu valfler haberleşme teknolojisinin sağladığı tek kablo bağlantısı ile 128 valfe kadar kontrol etmek mümkündür. TURCK BL67 teknolojisi ile uzaktan kumanda etmek mümkündür. Merkezi olmayan uygulamalar için ise fieldbus teknolojisi kullanılır. Diğer kompakt uygulamalar için Sub-D25 konnektör de kullanılabilir.
  PS1 PS1 serisi yüksek hızlı popet tipi plastik gövdeli valflerdir. DIN raylı bir manifold üzerine sıralanabilir. Bu seride bütün bağlantılar otomatik hortum çıkışlıdır. Standart uygulamalar için uygundur.
  PVL-B2&PVL PVL serisi valfler kompakt yapısı ile aynı zamanda yüksek debi sağlar hafif yapıdadırlar. Hortum çap standardı 6mm ve 8mm ölçülerindedir. DIN rayı montaj edilebilir. Ekonomik klips baslantısı veya DIN FORM C elektrik kablo bağlantısı mevcuttur.
     LOGİC PROCESSİNG Yüksek hızlı seri valfler yardımcı devre elemanlarından oluşmaktadır. Atex uygulamaları mevcuttur.