Yardımcı Devre Elemanları Ve Aksesuarlar Parker Pnömatik

SERİLER: SC,AİRGUARD,SPEED CONTROL,NON-RETURN,SOFT START,SENSOR,PRESSURE REGULATORS, MANUALLY VALVES,QUICK EXHAUST,SILENCERS,UNIVERSAL BALL VALVE,MINI UNIVERSAL, STAINLESS STEEL,HIGH PRESSURE,MINI,NEEDLE,AXIAL

Akışkanların kontrolünü kolaylaştıran teknolojiler için Yardımcı devre elemanları doğru ürünlerdir.

SERİ AÇIKLAMA
  SC Bu ürünler akışkanların hız kontrol hassasiyeti için kullanılmaktadır. Mikrometre ayarında hız ayar yapmak mümkündür.
  AIRGUARD Bu seri ürünler ayarlanılan basınç miktarını geçtiğinde bağlantı hattını patlatarak basit şekilde sisteminizi güvenceye almaktadır.
  SPEED CONTROL Hız ayar rekorları silindir üzerine kolayca akuple edilir sabit hızda çalışan uygunlamalar için kullanılır.Bu ürünün avantajı güvenlik hassasiyeti gereken hareketler içindir. Paslanmaz, pilot kumandalı ve çekvalfi tipleri mevcuttur.
  NON-RETURN Çekvalfler basınçlı havanın bir yönde akmasına ve diğer yöne ise önlemesi gereken uygulamalar için kullanılır. Paslanmaz, hortum girişli, pirinç ve gıdaya uygun serileri mevcuttur.
  SOFT START Yavaş başlama valfi ani şok basınçlarını engelleyerek sisteminizi korur. Bu ürünler kaza riskini önlemeye de yardımcı olur.
  SENSOR Strok sonu sensörleri silindirin stroğunu tamamladığında basınç düşüşünü tespit eder bu şekilde hava pilotu ya da elektrik sinyali verir.
  PRESSURE REGULATORS Regülatörlü rekorlar besleme basıncı ne olursa olsun silindire ayarlanan basıncı verir. Bu sayede silindirin gücünü basit şekilde kontrol etmek mümkündür. Ayrıca bu valfler ihtiyaç olan basıncı tam ayarında kullanarak tasarruf sağlamanıza yardımcı olacaktır.
  MANUALLY VALVES Manuel valfler sık sık değiştirilen sistemler ve devrenin kontrol altında açılıp kapanması gerektiği uygulamalar için güvenilir ürünlerdir.
  QUICK EXHAUST Çabuk esksozlar tahliyenin atmosfere doğrudan atılmasını sağlayarak silindirin dönüş hızını artırır. Çabuk eksozların nikel kaplı pirinç ,aliminyum ve paslanmaz çelik olarak çeşitleri mevcuttur.
  SILENCERS Susturucular tahliye hatlarında kullanıldığında ekipmanın ses seviyesini düşürür ve dışarıdaki etkenlerden korur.Hız ayarlı tipleri mevcuttur.
  UNIVERSAL BALL VALVE Universal serisi kollu vanalar standart akışkanlar için uygundur. Emniyet hassasiyeti gerektiren uygulamalar için harici kilitleme opsiyonlu seriler mevcuttur.
  MINI UNİVERSAL Mini universal serisi vanalar kompakt serideki vanalardır.
  STAINLESS STEEL Paslanmaz çelik vanalar agresif ortamlar ve kimyasal akışkanlar için kullanıma uygundur.
                     HIGH PRESSURE Yüksek basınç vanaları 300 bar değerlerindeki akışkanlar için uygundur.
  MINI Bu vanalar hortum bağlantılı basit montajlı vanalardır.
  NEEDLE Bu vanalar iğneli vana prensibi ile çalışır hız ayar yapmak mümkündür. Yüksek basınçlar için uygunudr ve paslanmaz serileri mevcuttur.
  AXIAL Eksenel vanalar aktuatörlü vanalar gibi basınç kontrol edilir. Ancak bu valfler diğer vanalara göre %50 daha kompakt dizayna sahiptir. Aktuatör ve vanası tek gövdededir ve bu şekilde tek başına kurulum gerekmeden kullanıma hazırdır. Normalde açık, normalde kapalı ve çift etkili versiyonları mevcuttur.